31
Jan
2017

Syiah Meyakini Karbala Sebagai Kiblat Kaum Muslimin, Bukan Ka’bah‼

🔥💥🕋 Syiah Meyakini Karbala Sebagai Kiblat Kaum Muslimin, Bukan Ka’bah‼

📢❗Pernyataan Perdana Menteri Iraq, Nouri Al-Maliki Sang Syi’i Rafidhi, pimpinan boneka buatan Amerika Syarikat bahawa kiblat kaum muslimin harus dipindah ke Karbala!!

🎥 Url bukti : https://youtu.be/BZj0FZ_lkro

Transkrip ucapannya:

..ولكن بإذن الله حينما تتطور كربلاء, لأن كربلاء يجب أن تكون هي قبلة العالم الإسلامي لأن فيها الحسين وإن شاء الله هناك من يأتي من الحكومة المحلية أن يعجلوا ويسرعوا في تطوير الخدمات اللائقة المناسبة لاستقبال زوار الإمام الحسين في كل المناسبات. وزائر الإمام الحسين ليسوا فقط في المناسبات التي نحياها في العاشر من المحرم وفي الأربعين وإنما في كل جمعة بل في كل يوم. لأنه قبلة. والقبلة نتجه إليها في كل يوم خمس مرات وكذالك الحسين هو ابن هذه القبلة التي أوصانا الله أن نتجه إليها.

💥 “Akan tetapi ketika Karbala semakin berkembang dengan izin Allah, kerana Karbala SUDAH SEHARUSNYA MENJADI KIBLATNYA KAUM MUSLIMIN dikeranakan di dalamnya ada Al-Husain (bin Ali bin Abi Thalib).

💥 Dan insyaAllah akan ada di sana dari kalangan pemerintah daerah yang akan segera meningkatkan mutu pelayanan dalam menyambut para peziarah Al-Imam Al-Husain pada setiap kesempatan. Dan para peziarah itu nantinya tidak hanya datang pada 10 Muharam atau Hari Arba’in (peringatan hari ke-40 kematian Al-Husain رضي الله عنه) saja akan tetapi juga setiap hari Jum’at bahkan setiap hari, KERANA DIA (makam Al-Husain di Karbala) ADALAH KIBLAT.

💥 DAN KIBLAT ITULAH YANG KITA MENGHADAP KEPADANYA LIMA KALI DALAM SEHARI.

💥 Dan begitu pula Al-Husain adalah anak kiblat ini YANG ALLAH WASIATKAN KEPADA KITA AGAR KITA MENGHADAP KEPADANYA.”

📁 Sumber: tukpencarialhaq

⁉ Apakah kalian masih belum meyakini fatwa ulama Ahlus Sunnah yang mengatakan Syiah Rafidhah ini bukan Muslim?

📚 WhatsApp طريق السلف 📚
🌐 www.thoriqussalaf.com
🌐 telegram: http://bit.ly/thoriqussalaf